Skip to main content

Innvendig malerarbeid

I nnvendig malerarbeid kan være så mangt. Enkel overflatebehandling med maling kan forandre inntrykket av et rom betraktelig. Men før det malerarbeidet kan starte kreves ofte forarbeid som kan gjøre store forskjeller på det endelige resultatet. Det er her kompetansen til en malermester kommer godt med.

De fleste av våre oppdrag består av malerarbeid på vegg og tak, men vi kan også fornye et gammelt og klassisk kjøkken eller møbler med noen strøk maling. Vi har også malingsprøyter for tak og vegger. Uavhengig av hva du ønsker malt kan du ta kontakt med oss. Vi gir dine rom og møbler et nytt liv.

Vi påtar oss også maleroppdrag for borettslag og sameier. Maling av fellesarealer som oppganger, fellesrom og lignende er jobber som er hensiktsmessig å ta gjennom et malerfirma istedenfor på dugnad.

Resultatet blir som avtalt og ulempene i malerperioden blir minimale.

Vi samarbeider med Pure&Original Norway

Pure&Original Norway tilbyr nydelige produkter innen veggmaling, lakk og gulvmaling. De mest kjente produktene er Fresco kalkmaling og Classico kalkmaling. Ikke bare er malingen av Pure & Original vakker, den er også bærekraftig. Produktene er laget med minst mulig tilsetningsstoffer, noen produkter er til og med helt økologiske. Perfekt for barn og allergier! Pure & Original maling er laget med 100% naturlige pigmenter og inneholder ingen kjemiske tilsetningsstoffer.

Vi tilbyr fargeveiledning, både online og konsultasjon på stedet.

Ta kontakt for en gratis befaring   Klikk her