Skip to main content
 

Malertjenester / Malermester Oslo

M alermester K. Langmo har mesterbrevet, det gir deg som kunde trygghet for at vi leverer kvalitet i vårt arbeid. Malerarbeid ser flott ut etter at det er utført, men er ikke arbeidet utført med kvalitet vil dette vise seg over tid i form av sprekker, misfarginger og lignende. Vær sikker på at malerfirmaet du benytter kan jobben sin, hos Malermester K. Langmo står kvalitet og resultat i fokus. Vi har lang erfaring innen malertjenester og oppussing, og vi hjelper deg med alt innen tradisjonelt malerarbeid.

Innvendig malerarbeid:

Innvendig malerarbeid kan være så mangt. Enkel overflatebehandling med maling kan forandre inntrykket av et rom betraktelig. Men før det malerarbeidet kan starte kreves ofte forarbeid som kan gjøre store forskjeller på det endelige resultatet. Det er her kompetansen til en malermester kommer godt med.

De fleste av våre oppdrag består av malerarbeid på vegg og tak, men vi kan også fornye et gammelt og klassisk kjøkken eller møbler med noen strøk maling. Vi har også malingsprøyter for tak og vegger. Uavhengig av hva du ønsker malt kan du ta kontakt med oss. Vi gir dine rom og møbler et nytt liv.

Vi påtar oss også maleroppdrag for borettslag og sameier. Maling av fellesarealer som oppganger, fellesrom og lignende er jobber som er hensiktsmessig å ta gjennom et malerfirma istedenfor på dugnad.

Utvendig malerarbeid:

Det er overkommelig for mange privatpersoner å male eneboligen eller rekkehuset sitt selv. Derimot stiller det ofte krav til verktøy og utstyr. Å male utvendig vegg helt opp til mønet og vindskien krever mot og utfordrer sikkerheten. Malermester K. Langmo ivaretar sikkerheten og leverer et godt resultat basert på erfaring og kompetanse.

Ved behandling av fasader både på boliger og bygårder er det i dag forskjellige behandlinger som må utføres i forhold til klima, tidligere behandlinger og type underlag. Ved hvert oppdrag stiller vi med teknisk ekspertise fra vår malingsleverandør. Dette for å få kvalitetssikring i alle ledd, med dertil garantier. Skulle det være spesielle krav i forbindelse med vernede bygg eller lignende har vi både kompetanse og erfaring til å løse den type arbeid. Kontakt oss gjerne for et uforpliktende tilbud.

Malermester K Langmo tilbyr blant annet:

Innvendig malerarbeid

Utvendig malerarbeid

Legging av parkett

Legging av belegg

Tapetsering

Passiv brannsikring

Gulvavretting

Samordning av håndverkstjenester

Ta kontakt for en gratis befaring   Klikk her