Skip to main content
 

Oppussing

Rehabiliteringsprosjekter enten i privat regi som oppussing av leiligheter eller oppussing av hus krever god planlegging. Hvis kompetansen eller planleggingen er for dårlig er resultatet ofte lavere kvalitet, unødvendig venting for håndverkere, nødløsninger og brutte tidsfrister.

Malermester K. Langmo har lang erfaring med oppussing / rehabiliteringsprosjekter og samordning av disse. I tillegg til vår egen kompetanse har vi også knyttet til oss kvalifiserte håndverkere for fagområder vi ikke dekker. Det gir deg som kunde deg en enklere gjennomføring av ditt oppussing / rehabiliteringsprosjekt.

Noen av grunnene til dette er:

Samordning

Vi er ansvarlig for samordning. Du trenger ikke planlegge når elektrikeren må være ferdig med for at snekkeren skal få fullført sin jobb.

Spar tid

Du slipper å bruke tid på å innhente tilbud fra mange forskjellige leverandører (malere, elektrikere, murere, snekkere etc.).

Kvalitet

Kvalitet i arbeidet. Vi er ansvarlig for kvalitetssikring og skulle det være klager er vi ansvarlige for å rydde opp i det.

Samordning

Vi bringer oppussingen / rehabiliteringen fra start til mål, befaring, innhenting av tilbud, samordning, oppfølging, svare på spørsmål og oppdatering på fremdrift.

Kunnskap

Vi vet hvilke håndverkertjenester du trenger.

Ingen misforståelser

Du har en part å forholde deg til.

Faktura

Fakturaen kommer fra oss og beløpet er avtalt på forhånd.

Service

Rehabiliteringen / oppussingen leveres til avtalt tid og kvalitet. Er det spørsmål underveis svarer vi på dem.

Hørtes det enkelt og greit ut? Er oppussingen av et visst omfang lønner det seg å ha en part som er ansvarlig for samordning. Vi har god erfaring og gode referanser.

Malermester K Langmo tilbyr blant annet:

Innvendig malerarbeid

Utvendig malerarbeid

Legging av parkett

Legging av belegg

Tapetsering

Passiv brannsikring

Gulvavretting

Samordning av håndverkstjenester

Ta kontakt for en gratis befaring   Klikk her